Visoka zdravstveno-sanitarna škola strukovnih studija “Visan”

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3269″ css_animation=”appear” alignment=”center” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_separator type=”normal”][blockquote text=”Visoka zdravstveno sanitarna škola Visan – Vaš korak u budućnost.” width=”100″][vc_column_text]

Visoka zdravstveno-sanitarna škola strukovnih studija “Visan“ u Beogradu je samostalna privatna visokoškolska ustanova koja obavlja vaspitno – obrazovnu i istraživačku delatnost.

Rešenjem Ministarstva prosvete br.612-00-344/2005-04 od 2.7.2006. godine osnovana je Viša zdravstveno sanitarna škola VISAN, kao prva privatna škola koja obrazuje kadrove budućnosti iz oblasti zdravstva i ekologije. Škola je počela da radi sa dva smera,Viši fiziofizioterapeut i Viši sanitarno-ekološki inženjer.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_separator type=”transparent” up=”5″ down=”5″][vc_column_text]Stručna znanja stečena u ovoj školi, koja će diplomirani studenti praktično primeniti sutra u praksi, doprineće podizanju nivoa zdravstvene kulture, a naročito očuvanju i unapređenju životne sredine, a u skladu sa strogim Evropskim standardima.

U Visokoj zdravstveno sanitarnoj školi Visan posebna pažnja se poklanja individualnom razvoju veština gde se kroz rad u malim grupama i neposredan kontakt sa profesorima neguje sloboda razmišljanja, kreativnost i podstiče lična inicijativa. Budući studenti stiču evropsko obrazovanje iz oblasti ekologije i zdravstva a samim tim im se pruža mogućnost zaposlenja kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Ako razmišljate i ako ste neodlučni šta upisati i kojom se profesijom baviti mi Vam nudimo savremene i atraktivne obrazovne profile na nivou evropskog sistema obrazovanja sa mogućnošću zaposlenja ili daljeg usavršavanja kod nas i u inostranstvu.[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” up=”5″ down=”5″][/vc_column][/vc_row]